Tommi ilmoittautui in

Sori, merkkasin ensin väärän päivän out, ainoa vaihtoehto näemmä laittaa In.

Jarkko

Miesten 1. divisioonaa Helsingin NMKY - ToPo su 14.10 17.30 Helsingin Urheilutalolla!

Moi kaikki!

Helsingin NMKY:n miesten joukkue nousi täksi kaudeksi miesten 1. Divisioonan A-sarjaan, maan toiseksi korkeimmallle sarjatasolle. Kaikki kotiottelut pelataan legendaarisessa kotihallissa Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25), jonne HNMKY nyt tekee paluun vuosien tauon jälkeen, Kauden ensimmäinen kotiottelu pelataan tänä sunnuntaina 14.10 17:30, jossa vastassa on toinen maineikas helsinkiläisseura, Torpan Pojat. Vuosikymmenien ajan klassisen paikallisderbyn muodostaneet joukkueet kohtaavat nyt miesten tasolla ensi kertaa sitten vuoden 2005.

Namikan miesten joukkue koostuu nuorista tulevaisuuden lupauksista, joista osa on jo debytoinut Korisliigassa Helsinki Seagullsin riveissä. Toimin itse joukkueen toisena valmentajana.

Koko Namikan miesten joukkue toivoo yleisön löytävän jälleen Urheilutalolle kannustamaan "6. pelaajaksi" ja seuraamaan huippukoripalloa. Erityisesti tervetuloa kaikki Namikan omat juniorit vanhempineen! Namikan junioreilla on otteluihin ilmainen sisäänpääsy Namika-paita päällä. Pääsyliput aikuiset 10 euroa, alennusryhmät 5 euroa. Kausikortit 50 euroa.

Tervetuloa sunnuntaina Urheilutalolle!

Terveisin Jarkko