Juha

Moi!

Olemme menossa Ricoh-turnaukseen kahdella joukkueella. Kisapassit tulee maksaa ensi viikon aikana joten kaipaan sitovat ilmoittautumiset in / out Nimenhuutoon. Jos et ole vielä ilmoittanut, niin tee ilmoittautuminen pikaisesti tai viimeistään 2.1. mennessä.

Koska turnaus on lähellä (Vantaa) niin otamme kisapassit mihin ei sisälly ruokailuja. Kisapassin hinta on 50 euroa per pelaaja joka tulee suorittaa joukkueen tilille. Joukkuemaksu ja mahdolliset muut yleiset kulut maksetaan aikaisemmin joukkueelle kerätyistä varoista.

Lisäksi, turnauksen aikaan järjestetään Korisliigan ottelu Seagulls - Ura Basket (la 26.1. Vantaan Energia Areena), mihin turnaukseen osallistujilla on vapaa pääsy. Meidän pitää kuitenkin ilmoittaa osallistumisesta etukäteen, joten merkkaisitko osallistumisen erilliseen tapahtumaan Nimenhuudossa. Luon tapahtuman saman tien.

-Juha

Valtteri

Moi. Maksettu. Jos saa toivoa niin maksuista voisi luoda tapahtuman. Näin se tulisi helpommin huomattua. Valitettavasti viestejä ei aina tule kahlattua läpi.

Pahoittelut myöhästyneestä maksusuorituksesta kirstunvartijalle.

Juha

Moi,

Alkusarjan pelit on nyt lisätty erillisiksi peleiksi perjantai- ja lauantaipäiville. Samoin, kokoonpanot on merkitty peleihin.

Molemmilla joukkueilla on yksi peli perjantaina sekä Challenger-sarjan joukkueella (Jazz) yksi peli lauantaina ja Kilpasarjan joukkueella (Celtics) kaksi peliä. Kilpasarjalla ei ole muita kuin merkityt alkusarjan pelit lauantaina. Loput lauantain ja sunnuntain pelit selviävät alkusarjan perusteella ja ne julkaistaan turnauksen nettisivuilla ja mobiiliapissa. Kannattaa merkitä oma joukkue suosikiksi niin sitä on helppo seurata tulospalvelussa.

Mobiilisovelluksen linkit ovat tällä sivulla:

Ottelut näkyvät joukkueittain näistä linkeistä:
Celtics (Kilpa): https://ricoh.torneopal.fi/taso/naytajoukkue.php?joukkue=157958
Jazz (Challenger): https://ricoh.torneopal.fi/taso/naytajoukkue.php?joukkue=157959

-Juha

Valtteri

Valtterin osallistuminen pienellä varauksella. Pe yu-seuraottelu Tampereella josta kotiutuminen vasta yöllä.

Oskari

Hei,

Ricoh-turnauksen kisapassimaksujen eräpäivä oli maanantaina 7.1. Suurin osa maksoi tämän Juhan lähettämän maksuohjeen mukaan mutta osalla tämä on vielä maksamatta. Sen vuoksi pyytäisin maksamatta olevia suorituksia mahdollisimman joukkueen tilille. Summa on 50 eur/turnaukseen osallistuja.

Terveisin,

Timo

Tommi ilmoittautui in

Sori, merkkasin ensin väärän päivän out, ainoa vaihtoehto näemmä laittaa In.

Jarkko

Miesten 1. divisioonaa Helsingin NMKY - ToPo su 14.10 17.30 Helsingin Urheilutalolla!

Moi kaikki!

Helsingin NMKY:n miesten joukkue nousi täksi kaudeksi miesten 1. Divisioonan A-sarjaan, maan toiseksi korkeimmallle sarjatasolle. Kaikki kotiottelut pelataan legendaarisessa kotihallissa Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25), jonne HNMKY nyt tekee paluun vuosien tauon jälkeen, Kauden ensimmäinen kotiottelu pelataan tänä sunnuntaina 14.10 17:30, jossa vastassa on toinen maineikas helsinkiläisseura, Torpan Pojat. Vuosikymmenien ajan klassisen paikallisderbyn muodostaneet joukkueet kohtaavat nyt miesten tasolla ensi kertaa sitten vuoden 2005.

Namikan miesten joukkue koostuu nuorista tulevaisuuden lupauksista, joista osa on jo debytoinut Korisliigassa Helsinki Seagullsin riveissä. Toimin itse joukkueen toisena valmentajana.

Koko Namikan miesten joukkue toivoo yleisön löytävän jälleen Urheilutalolle kannustamaan "6. pelaajaksi" ja seuraamaan huippukoripalloa. Erityisesti tervetuloa kaikki Namikan omat juniorit vanhempineen! Namikan junioreilla on otteluihin ilmainen sisäänpääsy Namika-paita päällä. Pääsyliput aikuiset 10 euroa, alennusryhmät 5 euroa. Kausikortit 50 euroa.

Tervetuloa sunnuntaina Urheilutalolle!

Terveisin Jarkko