Tommi ilmoittautui in

Sori, merkkasin ensin väärän päivän out, ainoa vaihtoehto näemmä laittaa In.

Jarkko

Miesten 1. divisioonaa Helsingin NMKY - ToPo su 14.10 17.30 Helsingin Urheilutalolla!

Moi kaikki!

Helsingin NMKY:n miesten joukkue nousi täksi kaudeksi miesten 1. Divisioonan A-sarjaan, maan toiseksi korkeimmallle sarjatasolle. Kaikki kotiottelut pelataan legendaarisessa kotihallissa Helsingin Urheilutalolla (Helsinginkatu 25), jonne HNMKY nyt tekee paluun vuosien tauon jälkeen, Kauden ensimmäinen kotiottelu pelataan tänä sunnuntaina 14.10 17:30, jossa vastassa on toinen maineikas helsinkiläisseura, Torpan Pojat. Vuosikymmenien ajan klassisen paikallisderbyn muodostaneet joukkueet kohtaavat nyt miesten tasolla ensi kertaa sitten vuoden 2005.

Namikan miesten joukkue koostuu nuorista tulevaisuuden lupauksista, joista osa on jo debytoinut Korisliigassa Helsinki Seagullsin riveissä. Toimin itse joukkueen toisena valmentajana.

Koko Namikan miesten joukkue toivoo yleisön löytävän jälleen Urheilutalolle kannustamaan "6. pelaajaksi" ja seuraamaan huippukoripalloa. Erityisesti tervetuloa kaikki Namikan omat juniorit vanhempineen! Namikan junioreilla on otteluihin ilmainen sisäänpääsy Namika-paita päällä. Pääsyliput aikuiset 10 euroa, alennusryhmät 5 euroa. Kausikortit 50 euroa.

Tervetuloa sunnuntaina Urheilutalolle!

Terveisin Jarkko

Juha

Moi!

Pelien järjestelyvastuiden taulukko on päivitetty syksyn peleillä, joten varatkaa parhaaksi näkemänne vastuut perinteisesti sieltä: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1c0TH6fj58KEK_jiUPSQwWes8M7vyLaTyUg_c2DH9vUI/edit?pli=1#gid=1300764041

Meillähän on mukavasti kaikki kotipelit Paloheinässä, joten saadaan buffamyynnistä hyvin kerättyä varoja esim. leireille. Kaksi kertaa molempien divarien pelit osuvat vielä samalle päivälle peräkkäin, jolloin on mahdollisuus isompaan myyntiin :)

Ja tosiaan, pöytäkirjan tai ajanoton tehtäviä ei kannata jännittää, aina löytyy paikalta kokeneempia jotka voivat jeesata pelin aikana niin pääsee käytännön kautta sisälle tehtäviin.

-Juha

Moi!

Kauden yleinen toimintamaksu (20 euroa/pelaaja) on vielä maksamatta osalla pelaajista jotka eivät osallistuneet Tallink-turnaukseen!

Jos maksu on vielä osaltasi rästissä, pyytäisin suorittamaan sen joukkueen tilille OP:ssa. Tilinumero on FI89 5541 2820 0259 56 / HNMKY Pakila P08

Laittakaa maksun viestikenttään tiedoksi pelaajan nimi.

Kiitos!

- Timo

Moi!

Uuden kauden ensimmäinen vanhempaininfo pidetään ennen perjantain treenejä klo 17.30 Pakilan yläasteen aulassa: Jarkko kertoo tulevan kauden suunnitelmista.

Tervetuloa!

Terveisin,